Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu
Despre Dr. Iancu
Metodele Dr. Iancu
Diplome si distinctii
Certificari
Aparitii media
Clinica preferata a lui Catalin Botezatu

Consultatii si tratamente

 
  Clinica Bucuresti: Hatmanul Arbore 12, interfon 3
Clinica Constanta: Bogdan Voda 75, etaj 2
Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti
 
 
 

Ridicarea sprancenelor

tratamente de ridicare / arcuire sprancene

Ridicarea sprancenelor este un tratament de infrumusetare caruia se acorda o deosebita importanta, ochii fiind oglinda sufletului si cheia comunicarii cu cei din jur. Sprancenele contureaza ochii, de aceea aspectul acestei zone este un element important in estetica faciala.

Efectul gravitatiei si relaxarea muschilor si a tegumentelor influenteaza aspectul pleoapelor si al sprancenelor, in special cand ele sunt joase de la natura. Exista mai multe tehnici de tratament pentru a combate aspectul aptozat al sprancenelor:

1. Micro-injectari cu toxina botulinica printr-o tehnica speciala care poate ridica dar si arcui sprincenele. Unii muschi se relaxeaza in timpce altii se contracta, ca urmare sprancenele se ridica. Un rezultat care se mentine 5-6 luni.

2. Tratament injectabil cu substanta de umplere - ridica sprancenele persoanelor care au pierdut volum in zonei arcadelor.

3. Lifting cu fire de suspensie Silhouette Lift™ - este o tehnica de ridicare si ancorare a sprancenelor pentru a reduce aspectul de ptoza la nivelul facial superior, un lifting minim-invaziv care actioneaza asupra tegumentelor fruntii din partile laterale (zona laterala a tamplelor). Accesati acest link pentru a afla mai multe despre liftingul cu fire de suspensie.

4. Liftingul prin interventie mini-chirurgicala - interventie scurta, sub anestezie locala. Se practica incizii de 3-5 mm pe conturul superior al sprancenelor, excizand surplusul de piele ce se afla in zona superioara acestora. Rezultatul este un aspect mai intins al pielii, respectiv al sprancenelor.

Solicitati o consultatie gratuita la 0723 17 13 16

 

 

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu