Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu
Despre Dr. Iancu
Metodele Dr. Iancu
Diplome si distinctii
Certificari
Aparitii media
Clinica preferata a lui Catalin Botezatu

Consultatii si tratamente

 
  Clinica Bucuresti: Hatmanul Arbore 12, interfon 3
Clinica Constanta: Bogdan Voda 75, etaj 2
Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti
 
 
 

Modelarea pometilor

tehnici si tratamente de modelare a pometilor

Pometii au un rol important in imaginea de ansamblu a fetei; pometii „ridicati” si usor rotunjiti sunt asociati intotdeauna cu un aspect tanar si frumos. Astfel, din dorinta obtinerii unui chip perfect un numar semnificativ de persoane apeleaza la procedurile de modelare a pometilor, pentru a contracara o forma aplatizata din nastere sau procesul natural de imbatranire.

Exista mai multe tehnici de tratament, atat operatii chirurgicale cat si tehnici minim invazive cu substante de umplere. Fillere-le temporare sau permanente sunt preferate de majoritatea pacientilor.

1. Fillere injectabile - sunt implanturi injectabile, resorbabile sau permanente. Este o metoda minim-invaziva, practic nedureroasa, care nu necesita timp de recuperare.

2. Lipofiiling - se utilizeaza ca substanta de umplere grasime proprie recoltata din alta zona a corpului, prelucrata printr-o tehnica speciala. Este o procedura simpla care se realizeaza sub anestezie locala, timpul de recuperare fiind foare scurt. Avantajul major al acestui tratament este dat de faptul ca foloseste o substanta naturala a propriului corp!

3. Liftingul pometiilor cu fire de suspensie - cu ajutorul unor fire speciale (fire Aptos) care se introduc in straturile profunde ale fetei se ridica pometii si se ancoreaza la nivelul dorit. Timpul de recuperare dupa aceasta interventie este de 3-4 zile.

4. Interventie chirurgicala - in acest caz se introduce un implant de silicon prin mici incizii realizate la nivel intra-bucal. Necesita anestezie. Timpul de recuperare este de citeva zile.

Solicitati o consultatie gratuita la 0723 17 13 16

 

 

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu