Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu
Despre Dr. Iancu
Metodele Dr. Iancu
Diplome si distinctii
Certificari
Aparitii media
Clinica preferata a lui Catalin Botezatu

Consultatii si tratamente

 
  Clinica Bucuresti: Hatmanul Arbore 12, interfon 3
Clinica Constanta: Bogdan Voda 75, etaj 2
Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti
 
 
 

Micro Liposuctie

liposuctie fina fara anestezie generala

Microliposuctia este o liposuctie de finete, ce consta in utilizarea unor microcanule extrem de subtiri (de grosimea unui pai) pentru a debloca globulele de grasime din zonelor tratate. Aceste micro-canule se introduc in tesutul adipos prin orificii nu mai mari decāt un bob de orez.

Este o operatie este mult mai blanda decat liposutia clasica. Metoda permite medicului sa controleze directia si pozitia canulei cu mai multa blindete si precizie.

Procedura se foloseste in special in zona faciala (pometi, barbie), gusa, gat - dar si in alte zone cu depozite de grasime de dimensiuni limitate, ce nu regreseza in urma dietelor sau a efortului fizic. Informatii mai ample despre liposuctie gasiti pe site-ul nostru
www.liposuctie-abdominoplastie.ro

Datorita faptului ca se folosesc microcanule rezultatul este mult mai precis, iar riscul de a obtine un rezultat neuniform si neregulat este considerabil redus.

Procedura consta in incizarea unor zone mici (2-3 mm) prin care se infiltreaza anestezic apoi se introduc microcanulele. Acestea cuplate la o seringa sau la un aspirator chirurgical aspira depozitul de grasime in exces. Dupa tratament zona tratata este pansata cu o fasa elastica timp de cateva zile.

Este foarte important de adaugat ca procedura nu necesita anestezie generala! Microliposuctia este mult mai putin invaziva in comparatia cu liposuctia clasica si devine din ce in ce mai populara. Timpul de recuperare este mult mai scurt iar cicatricile sunt foarte mici (aproape invizibile) datorit finetii microcanulelor.

Solicitati o consultatie gratuita la 0723 17 13 16

 

 

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu