Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu
Despre Dr. Iancu
Metodele Dr. Iancu
Diplome si distinctii
Certificari
Aparitii media
Clinica preferata a lui Catalin Botezatu

Consultatii si tratamente

 
  Clinica Bucuresti: Intrarea Tudor Stefan 58
Clinica Constanta: Bogdan Voda 75, etaj 2
Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti
 
 
 

Metode

neinvazive de medicina estetica

Dr. Morad Iancu este adeptul metodelor neinvazive de medicina estetica. Desi apreciaza rezultatele puternice ale metodelor chirurgicale, Dr. Iancu considera ca in cele mai multe cazuri acestea pot fi inlocuite cu succes de procedurile nontraumatice.

Aceasta linie de actiune este sprijinita de evolutia substantelor si a produselor medicale specifice, care in ultimii 10 ani au depasit orice asteptari. Dr. Iancu foloseste substante de umplere de ultima generatie produse de firme de prestigiu, care contribuie la succesul si spectaculozitatea rezultatelor obtinute.

Majoritate tratamentelor Dr. Iancu au la baza microinjectiile, proceduri nontraumatice si usor suportate de pacienti. Cele mai frecvente substante injectate au la baza colagenul si acidul hialuronic, la care se adauga grasimea proprie a pacientului precum si uleiul medical de silicon.

Colagenul este o proteina prezenta in mod natural in piele, care atunci cand se pierde (cu varsta) conduce la riduri si la pierderea elasticitatii pielii. Dr. Iancu injecteaza substante pe baza de colagen pentru umplerea ridurilor si a cearcanelor, a cicatricilor adanci lasate de acneea severa sau de accidente, pentru modelarea buzelor si sublinierea pometilor. Colagenul injectat este sigur si nu necesita testare prealabila.

Acidul hialuronic este cea mai populara substanta de umplere temporara. Este prezent in mod normal in tesuturi si ca urmare este bine tolerat de organismul uman. Creaza un aspect natural de piele hidratata, efect care se mentine circa 6-8 luni.

Rezultate bune si stabile se obtin prin transferul autolog de grasime. Grasimea este recoltata din coapsele sau de pe fesele pacientului, este purificata printr-un procedeu initiat de Dr. Morad Iancu si injectata acolo unde este nevoie.

Pentru rezultate permanente Dr. Iancu foloseste tehnica micro-picaturilor cu ulei medical de silicon, initiata in Statele Unite de catre Prof. Dr. Orentreich. Organismul “blocheaza” micropicaturile construind in jurul acestora, obtinandu-se astfel o crestere naturala de tesut. Se fac interventii multiple, succesive, pentru a controla cu precizie forma finala.

O alta metoda de tratament este peeling-ul chimic. Dr. Iancu recurge la peeling chimic pentru albirea cearcanelor, pentru a trata cicatricile accidentale sau post-acneeice, micro-ridurile sau pigmentarea inegala a pielii. In unele situatii aparent asemanatoare este insa de preferat recurgerea la microdermabraziune sau chiar la dermabraziune.

Peeling-ul laser este utilizat de Dr. Iancu in special pentru tratarea anumitor cicatrici fibroase (cheloide), si in general pentru refacerea texturii pielii.

Mai multe metodele sunt uneori integrate in proceduri complexe. Pentru a identifica tratamentul optim in cazul dumneavoastra puteti solicita o consultatie gratuita, la 0723 17 13 16

 

 

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu