Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu
Despre Dr. Iancu
Metodele Dr. Iancu
Diplome si distinctii
Certificari
Aparitii media
Clinica preferata a lui Catalin Botezatu

Consultatii si tratamente

 
  Clinica Bucuresti: Hatmanul Arbore 12, interfon 3
Clinica Constanta: Bogdan Voda 75, etaj 2
Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti
 
 
 

Marirea sanilor fara operatie

Augmentarea non-chirurgicala a bustului
cu Macrolane

Cel mai reprezentativ semn al femeii senzuale si atragatoare este un bust bine proportionat. Aproape orice femeie viseaza la un decolteu mai sexi sau la sani putin mai mari, dar este temperata de frica de operatie, cicatrici si durere. Acum este posibila marirea sanilor fara operatie, fara cicatrici si fara durere, si, important, aproape fara timp de recuperare.

Este vorba de un produs nou din gama acidului hialuronic. Macrolane este primul acid hialuronic folosit pentru remodelarea corporala. Se prezinta sub forma unui gel injectabil, biodegradabil, si se foloseste la augmentarea non-chirurgicala a urmatoarelor zone: sani, pectorali, fese, gambe, abdomen, remodelarea concavitatilor post-lipoabsorbtie. Cel mai spectaculos efect consta insa in marirea volumului sanilor.

Fara anestezie generala, fara perioda de recuperare (va puteti relua activitatea imediat dupa tratament), fara cicatrici post-operatorii, fara perioada indelungata de spitalizare, sunt numai cateva dintre beneficiile acestui tip de interventie. Tratamentul se desfasoara sub anestezie locala prin injectarea substantei cu ajutorul unei seringi speciale la nivelul zonei dorite.

Durata tratamentului este de 30-90 minute in functie de zonele tratate si de cantitatea de substanta injectata, si nu prezinta reactii adverse deoarece se foloseste acid hialuronic de acelasi tip cu cel prezent in mod natural in organismul uman.

Tratamentul se adreseaza femeilor care doresc sa aiba un bust mai generos, sa revina la volumul din tinerete, sa corecteze asimetriile sau pe post de incercare inaintea unor implanturi permanente.

O alterantiva la injectarea sanilor cu Macrolane este tratamentul de augmentare prin transfer autolog de grasime. Cu ajutorul medicului puteti decide ce varianta e mai buna pentru dumneavoastra.

Pentru a evalua forma si marimea optima pentru sanii dvs. precum si costul interventiei, va recomandam sa programati o consultatie gratuita la 0723 17 13 16.

 

 

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu