Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu
Despre Dr. Iancu
Metodele Dr. Iancu
Diplome si distinctii
Certificari
Aparitii media
Clinica preferata a lui Catalin Botezatu

Consultatii si tratamente

 
  Clinica Bucuresti: Hatmanul Arbore 12, interfon 3
Clinica Constanta: Bogdan Voda 75, etaj 2
Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti
 
 
 

Epilare "definitiva"

epilare medicala de lunga durata

Prin epilarea medicala de lunga durata se incearca eliminarea radacinii firului de par. Unele radacini nu pot fi eliminate; totusi, spre deosebire de epilarea "definitiva" cosmetica, medicina estetica permite obtinerea unei epilari precise si cu adevarat de durata.

Pilozitatea in exces poate afecta psihologic individul. Din acest motiv, desi la prima vedere pare ceva minor, poate avea consecinte medicale serioase. Iar persoanele afectate nu sunt doar de sex feminin! Pe de alta parte un corp sanatos cu o estetica peste medie reprezinta un important factor de incredere in sine si de succes.

In epilarea medicala folosim generatoare IPL si lasere de puteri ridicate pentru rezultate net superioare tratamentelor cosmetice. Procedurile tin seama de particularitatile pacientului, schema de tratament fiind stabilita in urma consultatiei. Epilarea corecta este importanta pentru ca firele de par care nu sunt integral distruse se ingroasa si cresc mai repede.

In cadrul clinicii Luxury Aesthetics Dr. Morad Iancu foloseste aparatura puternica si precisa, de ultima generatie. Fie ca vorbim de epilarea pe suprafete extinse sau de epilare fir cu fir, tehnica si procedurile Dr. Iancu asigura rezultate de exceptie.

Epilarea cu LASER se bazeaza pe faptul ca foliculul pilos contine un pigment (melanina) care absoarbe energia radiatiei luminoase si o transforma in caldura afectand astfel radacina. Alegand radiatia laserului cu lungimea de unda corespunzatoare se obtine o epilare eficienta, tesutul invecinat nefiind afectat. Foliculul se subtiaza si dupa cateva sedinte radacina firului este eliminata.

Pacientii ideali sunt cei cu tenul de culoare deschisa si cu fire de par intunecate. Tratamentul este simplu, iar disconfortul scazut.

Spre deosebire de laser care are o lumina monocromatica cu raze paralele, aparatele IPL (cu pulsuri de lumina intensa) emit radiatie luminoasa pe mai multe lungimi de unda si cu orientari multiple ale razelor. Aceasta permite epilarea simultana a firelor de par cu nuante diferite si cu orientari diferite. Suprafata tratata in acelasi interval de timp poate fi mai mare comparativ cu laserul.

Ambele metode sunt eficiente; in unele situatii folosirea lor este complementara (pentru unii pacienti sunt necesare ambele aparate).

Solicitati o consultatie gratuita la 0723 17 13 16

 

 

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

Pentru mai multe informatii vizitati si Epilare-Definitiva-Medicala.ro

 

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu