Luxury Aesthetics by Dr. Morad Iancu
Despre Dr. Iancu
Metodele Dr. Iancu
Diplome si distinctii
Certificari
Aparitii media
Clinica preferata a lui Catalin Botezatu

Consultatii si tratamente

 
  Clinica Bucuresti: Intrarea Tudor Stefan 58
Clinica Constanta: Bogdan Voda 75, etaj 2
Facilitati pentru pacientii ce vin
de la distanta la clinica din Bucuresti
 
 
 

Despre Dr. Morad Iancu

scurta biografie

Dr. Iancu este cetatean roman, nascut in Israel la 21 Iunie 1982.

Inrolat voluntar la 15 ani in cadrul organizatiei de Cruce Rosie din Israel, tanarul Morad Iancu cunoaste pentru prima data realitatea dura a contactului cu suferinta imediata. Ceea ce ar fi putut fi o experienta traumatizanta se dovedeste a fi fost germenele unei pasiuni transformata ulterior in meserie.

Medicina o faci cu pasiune sau mai bine nu o faci deloc. Pornind pe acest drum cu vointa de a deveni un adevarat specialist, obtine o bursa de studii in Romania in cadrul Facultatii de Medicina Carol Davila din Bucuresti.

In facultate pe parcursul stagiilor de pregatire este expus unor situatii fericite, ca nasterea unui copil, dar si contactului cu bolnavi cronici, cu accidentati, cu ultimile clipe ale unui pacient. Realizand ca suferinta din spitale e pe punctul de a-i afecta firea deschisa si pozitiva si impulsionat de dragostea de frumos, Dr. Iancu alege sa se specializeze in chirurgie plastica-reconstructiva.

Dupa sase ani de studiu intr-o facultate extrem de exigenta, Dr. Iancu calatoreste in Israel si apoi in SUA pentru a studia sub indrumarea unor specialisti in medicina estetica de renume international. Ulterior revine in Romania cu o bursa de merit pentru specializare in chirurgie plastica.

Se formeaza ca specialist in cadrul Sectiei de Chirurgie Plastica a spitalului Grigore Alexandrescu, sub indrumarea Profesor Dr. Dan Enescu, vindecand zilnic cazuri medicale de natura plastica printre care arsuri, traumatisme si malformatii la copii.

Dr. Morad Iancu este fondator al clinicii Luxury Aesthetics din Bucuresti, unde efectueaza tratamente de medicina estetica neinvaziva. De asemenea efectueaza tratamente in clinicile Luxury Aesthetics din Constanta si Tel Aviv.

Pe langa predilectia pentru tratamentele minim invazive Dr. Iancu este preocupat de obtinerea unor curbe naturale, in armonie cu trasaturile fundamentale ale pacientului. Renumele de "medicul vedetelor" e o dovada ca rezultatele pot fi spectaculoase chiar si cand se plaseaza in limitele naturaletii.

Programeaza acum o consultatie gratuita: 0723 17 13 16

 

 

Consultatie gratuita 0723 17 13 16

Program de loialitate

Sunati pentru programare sau completati formularul
si veti fi sunat de personalul clinicii Luxury Aesthetics

Nume:  

Telefon.:

E-mail:    


Observatii: (optional)


 

* Tratamentele sunt recomandate pacientilor de peste 18 ani
Politica de confidentialitate

 

 

© Luxury Aesthetics / Dr. Morad Iancu